Yves Saint Laurent
Top Secrets Instant Moisture Glow

(5 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
525 kr
525 kr
Variant : 40 ml
Beskrivning

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow är en fuktighetskräm som ger lyster och håller huden återfuktad i upp till 72 timmar. Top Secrets Instant Moisture Glow är en hudvårdslösning för makeup-älskare som förbättrar makeupen samtidigt som huden känns silkeslen.

En hybridformula som matchar den moderna kvinnan och som kan appliceras ensam, före eller efter din foundation. I dagens värld är tiden värdefull, kraven är höga och den rätta balansen mellan arbete och fritid svåra att uppnå. Top Secrets Instant Moisture Glow ger kvinnor omedelbara resultat som man kan se och känna.

Innehåll: 40 ml

Tre olika användningsområden:

Den perfekta produkten för att uppnå en felfri lyster. Top Secrets Instant Moisture Glow har en intensivt återfuktande formula som erbjuder omedelbar, långvarig silkeslen känsla till din hud.

Använd innan din makeup: Top Secrets Instant Moisture Glow kan appliceras som en primer. Dess blur-effekt minimerar synligheten av brister, underlättar appliceringen av makeup och förstärker hudens lyster.

Använd efter din makeup: Top Secrets Instant Moisture Glow är en bra produkt att bära runt på hela dagen, den kan användas när som helst ovanpå makeupen då du känner att du behöver det. Applicera den över din foundation för att omedelbart ge huden ett strålande silkeslent resultat.

Använd ensam: Top Secrets Instant Moisture Glow kan användas ensam för ett strålande silkeslent resultat.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product