Yves Saint Laurent
Top Secrets Instant Moisture Glow - Ultra Moisture

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 105 kr

420 kr 525 kr

Du sparar 105 kr

420 kr 525 kr

Variant : 40 ml
Beskrivning

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow - Ultra Moisture

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow - Ultra Moisture är en fyllig kräm, berikad med hyaluronsyra och sheasmör som tillsammans kombinerar egenskaperna hos en närande fuktkräm och en makeupprimer. Den härliga formulan smälter in i huden och gör den mjuk, behaglig och full av lyster.

Med sina 4 effekter i 1 kan den användas separat som en närande dagcreme, som en primer före foundation, som en återfuktande ansiktsmask när den appliceras i ett tjockt lager och som en nattcreme för att ge huden extra lyster inför morgonen. Den tillför näring, återfuktar och ger din hud en frisk, mjuk känsla i upp till 24 timmar.

  • Lystergivande, återfuktande kräm
  • Berikad med sheasmör och hyaluronsyra
  • Kan användas som kräm, ansiktsmask och primer
  • Återfuktar upp till 24 timmar

Innehåll: 40 ml

Användning

Fördela ett jämnt lager i ditt ansikte som ett sista steg i din hudvårdsrutin. Kan användas separat eller under makeup. Undvik ögon- och läppkonturerna när produkten används som ansiktsmask.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.