Lancôme
Grandiôse Extrême Mascara

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
329 kr
329 kr
Variant : 01 Black 10 g
Beskrivning

Lancôme Grandiôse Extrême Mascara - En extrem version av Lancôme's ikoniska mascara! Med maxad volym från rötter till toppar för att ge ögonfransarna en amplifierad look från hörn till hörn. Skapa volym med några få, enkla drag. Den uppdaterade formulan har intensivt svarta pigment och håller i upp till 24 timmar. Med en specialdesignad precisionsborste som grabbar tag i fransarna vid rötterna för att vackert öppna, fylliga och långa fransar.

Uppdaterad design och formula:
  • Ny borste i "Swan-Neck-design" för att applicera ett generöst lager mascara på fransarna & ge mer precis applikation & bättre separation.

  • Ny formula med intensivt svarta pigment & boostande polymer, byggbar för att snabbt uppnå dramatisk volym, & sedan sitta på plats utan att kladda i upp till 24 timmar.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product