Lancôme
Hypnôse Doll Eyes Waterproof

(6 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
329 kr
329 kr
Variant : Mascara Black Waterproof
Beskrivning

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara har hämtat inspiration från alla unga flickors dröm om långa, tjocka och separerade fransar - helt enkelt äkta dockögonfransar! Tack vara mascarans fantastiska borste och den nya formulan, lever Hypnôse Doll Eyes upp till förväntningarna och ger ögonen en vacker och intensiv blick.

Formulan innehåller både mjukt och hårt vax, det ena bygger upp volymen och det andra skapar den perfekta böjen på fransarna. Slutligen ser ''ultrastretch''-komplexet med förlängande polymer till att fransarna direkt får en look av lösögonfransar. Resultatet är imponerande!

  • Vattenfast.

  • Färg: Svart.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product