Lancôme
Monsieur Big Mascara Waterproof 01 Black Waterproof

(21 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
289 kr
289 kr
Variant : 01 Black Waterproof 10 ml
Kampanj

Köp valfria produkter från Lancôme för minst 500 kr och få ett set värde 372 kr. 

Beskrivning

En volymgivande, vattenfast mascara som ger minst sagt iögonfallande fransar i upp till 24 timmar och som står sig mot alla möjliga typer av utmaningar. Lancôme Monsieur Big Mascara Waterproof har en stor borste och en ultrakrämig, svett- och suddsäker formula som glider över fransarna likt silke och som ser upp till 12 gånger så mycket volym.

Med Monsieur Big Mascara Waterproof behöver du inte bättra på under dagen, du får perfekt mängd formula på fransarna i varje drag. Den krämiga formulan innehåller smidiga vaxer och polymer som omedelbart fäster vi fransarna för stor, byggbar volym och längd.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer.

Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product