Sensai
The Lipstick

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
499 kr
499 kr
Variant : 01 Sakura Red 3 g
Beskrivning

Sensai The Lipstick återspeglar i högsta grad egenskaperna av Koishimaru Silk, som uttrycker varje nyans av ljus, färg och textur. Detta läppstift har en lyxig sammansättning av Silky Lustrous Powder i en anti-age-formula som ger silkeslena, fylliga läppar med rik färg och perfekt lyster.

Genom att kombinera Lip Care Complex och Sensai's signaturingrediens Koishimaru Silk återfuktas dina läppar på djupet och uppkomsten av fina linjer reduceras, samtidigt som du ger ett din look det lilla extra.

  • För mjuka, återfuktade & vackra läppar.

  • Finns i flera nyanser.

  • Ger silkeslen känsla till läpparna.

  • Reducerar uppkomsten av fina linjer.

Innehåll: 3,5 g

Lip Care Complex

Lip Care Complex är en cocktail av Apricot Pulp Extract som ger jämnare läppar och Yuzu Extract som främjar hudaktiveringen, blandat med de fuktgivande ingredienserna Aqua Firming Conditioner och Full Moisture Oil för maximal återfuktning.

Silk Drape Technology

Sensai's exklusiva process som kombinerar det senaste inom puderframställning tillsammans med silkespuder, vilket ger oss Silk Drape Technology, ett puderkomplex som ger en silkeslen, jämn hud.

Anti-Age formula

Effektiv anti-ageing formula som förebygger och reducerar fina linjer för mjukare, jämnare läppar. Den naturliga kombinationen av orangefärgade pärlor och Silky Lustrous Powders förstärker och ger perfekt lyster till läpparna för en fulländad look.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product