Medik8
Mutiny

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 74 kr

221 kr 295 kr

Nyhet

Du sparar 74 kr

221 kr 295 kr

Variant : 15 ml
Beskrivning

Medik8 Mutiny är ett läppbalsam som omedelbart smälter in i läpparna för att fylla på både näring och fukt. Återställer lipiderna i läpparna och verkar mildrande och återfuktande på både kort och lång sikt. Fräsch naturlig doft av citrongräs och spearmint. Effektivt skvalanbaserat läppbalsam i gelform som omedelbart smälter in i läpparna och blir oljig skön konsistens. Den innehåller skvalan, naturlig skvalan från oliv, en nästan hudidentisk lipid som skyddar och låser in fukt i läpparna. Eftersom skvalan är en naturlig del av vår talgnivå, kan den lätt glida in i de naturliga lipiderna i huden. Dess mycket mjukgörande egenskaper gör att den kan återställa smidighet och mjukhet i läpparna utan att vara fet. Den innehåller också havtornsolja, en exceptionell olja med helande verkan och en av de högsta naturliga källorna till Omega-7. Antioxidantskydd och antibakteriella egenskaper. Bidrar till att stimulera kollagenproduktion. Havtornsoljans antiinflammatoriska aktivitet förhindrar att läpparna blir nariga och hjälper till att hålla läpparna mjuka.

Applicera storleken av ett riskorn på dina läppar och massera in. Kan även användas i ett tjockare lager på kvällen som en nattmask för läpparna.

Upptäck mer som Mutiny

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.