Smink

Läppvård

Precis som huden utsätts läpparna för många yttre påfrestningar som kräver återfuktning och näring emellanåt. Genom att vårda dina läppar med ett t.ex. Läppbalsam håller du dem mjuka och återfuktade, vilket ger en skönare känsla och gör att läppstift eller läppglans sitter bättre. Läppbalsam kan ha stiftform eller finnas på tub och burk för applicering med fingrarna. Om du vill göra mer än bara återfukta läpparna finns det mängder av läppbalsam med färg eller skimmer som vissa gånger fungerar som läppglans och läppbalsam i ett.

Vi har även ett härligt utbud av läppskrubbar som gör att du kan ta bort döda hudceller på läpparna för att ge dem en mjuk, härlig känsla. Precis som övriga huden i ansiktet och kroppen, behöver du ibland skrubba och peela bort döda hudceller. Samma gäller dina läppar. Upplever du torra och nariga läppar, ta då del av våra tips!

För bästa effekt till mjuka, återfuktande och lena läppar - gör som följande:

  1. Använd ett läppskrubb eller annan skrubb med små fina korn i. Det går även att använda blanda ditt läppbalsam med socker för samma effekt.
  2. Skrubba läpparna noga, och skölj sedan av. Badda med en handduk.
  3. Återfukta genom att använda ett läppbalsam och låt läpparna vila.Detta är ett utmärkt knep för att dessutom få bäst resultat när du använder läppstift och läppglans.
Filtrera