rms beauty
Hidden Desire Palette

Ej i lager Fri frakt från 199kr
499 kr
499 kr
Beskrivning

Denna palett från RMS Beauty innehåller sex nya Swift Shadows med både skimrande- och satinliknande finish som kan mixas och matchas för att skapa ändlöst många nyanser och innehåller även en Pressed Blush i en laxrosa färg som passar alla hudtoner samt ett exklusivt Luminizing Powder. Hidden Desire Palette kommer i en limiterad utgåva och består av åtta aldrig tidigare lanserade produkter.

RMS Beauty pressar sina puderbaserade produkter utan upphettning (såsom ”baking”), detta för att inte alternera deras naturliga ingredienser samt bevara deras välgörande egenskaper för huden. Denna unika framställningsmetod resulterar i att RMS puderbaserade produkter får en mjuk krämig textur som gör dem otroligt lättarbetade vid applicering och ser aldrig torra eller kakiga ut eftersom de inte torkar ut huden. Genom att använda denna teknologi som bygger på att man ”pressar” pudren får din hy näring av de finaste naturliga råvarorna i sin renaste form, så den får en fantastisk lyster utan att du behöver göra avkall på din huds hälsa.

FÄRGER:

* true love swift shadow: rosa mocka
* mind control swift shadow: rökig indigosecret
* admirer swift shadow: varm grå
* guilty swift shadow: djup koppar med varma undertoner
* immortal swift shadow: skimrig aprikos
* lady vanish swift shadow: djup guldig aubergine
* mystic moment luminizing powder: ett sofistikerat fint skimmer
* passion play pressed blush: mjuk laxrosa

Upptäck mer som Hidden Desire Palette

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.