Paris Berlin

Paris Berlin erbjuder professionella sminkprodukter, aldrig testade på djur och till ett plånboksvänligt pris - för alla! Hyllat av skönhetsexperter såväl som skönhetsälskare runt om i världen är Paris Berlins vision uppbyggd kring professionella, innovativa och multifunktionella sminkprodukter som passar för vardag såväl som fest.

1991 grundade Carole Amasse och Gérard Doucet varumärket Paris Berlin med ambitionen att skapa ett okonventionellt och lekfullt sminkmärke som skiljde sig från mängden - färg, sensualitet, fantasi och humor satte tonen, en ton som fortsätter att genomsyra märkets identitet. Paris Berlins sminkprodukter är allergitestade samt allergivänliga och självklart inte testade på djur. Produkterna är veganvänliga och majoriteten är parfym-, mineralolja- & parabenfria.

Gör som världsstjärnorna Madonna och Lisa Eldrige, eller ansedda modehus som Gucci, Versace och Chanel och ta del av Paris Berlins högkvalitativa och effektiva produkter - välj mellan alltifrån rikt pigmenterade ögonskuggor och läppstift i olika nyanser och formuleringar till professionella sminkverktyg i snygg design!

  • Veganska produkter

  • Ej testade på djur

  • Alla Paris Berlin-produkter är allergitestade & allergivänliga