Smink

Nagellack

Med enkla penseldrag så kan du ge dina naglar färg på ett ögonblick, men också en personlighet och stil till dina naglar. Förutom detta, så fungerar nagellacket dessutom som ett skyddande lager för naglarna vilket i sin tur minskar risken för att de slits onödigt mycket, skivar sig i delar eller går av. Att måla naglarna är ett roligt sätt att förändra din look och ett par väl målade naglar gör verkligen ett intryck på din omgivning. Se nagellacket du målar på dina naglar som en form utav accessoar och ett sätt att uttrycka dig på.

Hos oss finner du varianter med både matt och glossig finish, allt ifrån den mer neutrala färgskalan till den mer färgstarka. Vi har också ofärgade och mer vårdande lack om detta är det du föredrar. Vi har också härliga varianter utav glitter, mönster, mallar och en bred palett av olika färger i allt ifrån hudnära toner till starka kulörer är det bara din fantasi som sätter gränserna för vilken nagelkonst du kan åstadkomma.

Hos oss hittar du underlack, överlack och nagellack från märken som China Glaze, OPI, Mavala, Ciaté och Deborah Lippmann.

Tips gällande nagellack

  • För att få ett snyggt och hållbart resultat på ditt lack så rekommenderar vi att man gärna applicerar både ett underlack och överlack.
  • Låt varje lager utav lack torka ordentligt innan du målar på nästa för att få ett så fin yta som möjligt.
  • Utforska möjligheterna med sortiment du redan har hemma enkelt med ett häftigt topplack, kanske ett helt matt för en mjuk känsla eller glitter när det vankas festligheter.
Filtrera