IDUN Minerals
Anhydrit Nail Polish

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 19 kr

76 kr 95 kr

Du sparar 19 kr

76 kr 95 kr

Variant : 11 ml
Beskrivning

Nagellacken kommer i de tre nya nyanserna Anhydrit (mauve), Rodonit (gammelrosa) och Kalcit (mörk cerise). De har en så kallad 5-free formula där man har uteslutit fem hälsovådliga kemikalier som annars tenderar finnas i nagellack. Dessutom ger de strålande glans och lång hållbarhet.

Mineraler är tillsatta för att förhindra sprickbildning i nageln medan mandelolja bidrar med fukt. Antioxidanten vitamin E ser även till att skydda naglarna från fria radikaler. De vårdande ingredienserna är tillsatta för att förbättra naglarnas kvalité samtidigt som naglarna är vackert målade. Den breda borsten gör lacket enkelt att applicera och två lager ger en fulltäckande, jämn finish.


För bästa resultat, grunda med baslack för att undvika missfärgningar på nageln och avsluta med topplack för längre hållbarhet.
Nagellackens namn Anhydrit, Rodonit och Kalcit härstammar från bergarter och ädelstenar, precis som resterande nagellackssortiment.

Upptäck mer som Anhydrit Nail Polish

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.