OPI
Gel Break Serum

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

Gel Break Serum är det första steget i den vårdande serien Gel Break.

OPI Gel Break är en intensiv och djupgående 3-stegsserie bestående av ett serum, 3 olika ljusa nyanser samt ett avslutade, skyddande topplack. Gel Break är perfekt i situationer där naglarna tagit ordentligt med skada i samband med t.ex felaktig borttagning av material, och där naglarna behöver mer än bara en vanlig nagelstärkare.

Den speciella formulan är berikad med natriumhyaluronat, vitamin A, C- och E samt bambuextrakt. Gel Break används som en kur och verkar återuppbyggande så att dina naglar återfår sin styrka och friska tillstånd.

  • Djupgående 3-stegs-kur för mycket skadade naglar

  • Ingen UV-lampa behövs

  • Serien är fri från formaldehyd

  • Ingår i serien Gel Break

Innehåll: 15 ml

Användning

Steg 1: Lacka ett tunt lager med serum (1) på torra naglar.
Steg 2: Lacka två tunna lager med din valfria färg (2) i Gel Break.
Steg 3: Lacka ett tunt lager med Protector (3).

För bästa resultat ska Gel Break-produkterna användas tillsammans, efter ungefär en vecka bör du då kunna se resultat. Fortsätt gärna i någon/några veckor till om du skulle uppleva att det behövs. Observera att resultat ter sig olika hos alla.

Upptäck mer som Gel Break Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.