Lancôme
Le Stylo Waterproof

(2 Recensioner)
Endast 3 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
266 kr Rek. pris 349 kr
266 kr Rek. pris 349 kr
Variant : 01 Noir Onyx
Beskrivning

En krämig, vattenfast eyelinerpenna som både kan suddas och håller väldigt länge. Det ultimata måstet för dig som älskar smokey eye-effekten och vill ha en eyeliner med intensiv färgeffekt.  Mångsidig ögonpenna som glider smidigt längs franskanten för exakt applicering och intensiv färg som varken flyter ut eller flagnar.

Pennan är vattenfast, torkar snabbt och håller hela dagen.  Eyelinern har en superkrämig formula som gör den enkel att applicera och tona ut. Oavsett om det är vardag eller fest är detta en av de bästa eyelinerpennorna för dig som vill skapa smokey eye- eller cat eye-effekter med ett tonat resultat.  Le Stylo-eyelinern finns i tio rikligt pigmenterade nyanser med matt eller metallic finish och har två ändar med en skruvbar spets i den ena och en smudger i den andra. 

Artikelnummer: 96778

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt