Smink

Eyeliner

Eyeliner finns både i flytande varianter och fasta i pennformat - du avgör själv vilken typ du gillar bäst! Vill du ha en skarp, dramatisk linje är en flytande eyeliner rätt för dig. Vill du istället ha en mjuk linje kan du välja en eyeliner/kajal i form av penna, och även använda en hård pensel för att ''sudda'' ut konturerna lite för en extra ''smokey'' effekt. Eyeliners har genom åren fått nya formulas, teknologier och fler färger än de traditionella svarta, bruna och blåa. Nu kan du ta del av en mängd olika nyanser och tekniker för att skapa din unika look. Ta inspiration från vår Beauty Magazine där vi visar några kreativa alternativ.

Ett tips om du vill få illusionen av piggare ögon - ta en ljus (vit eller beige) eyeliner/kajalpenna och lägg längs vattenlinjen (globlinjen). Detta öppnar upp ögonen och får dig att se utvilad och fylld av energi. Vill du få din eyeliner att hålla längre, använd en eyeliner som matchar din ögonskugga. Applicera först din eyeliner, och lägg sedan matchande ögonskugga i samma nyans på toppen för att få allt att sitta på plats.

Tycker du det är svårt att få en rak linje med flytande eyeliner? Prova att välja en fast formula och dra ett streck som du sedan fyller i med den flytande formulan. Valet är ditt - hitta din favorit, hitta ditt sätt - skapa magnifika looks!

Filtrera