Yves Saint Laurent
Couture Palette

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 09 Love 5 g
Beskrivning

Yves Saint Laurent Couture Palette - skapad som en hyllning till modehusets arv och DNA. Tack vare en ny generations formula och ett brett spektrum av skuggor och effekter hyllar Couture Palette kärnan av färger med ett oändligt antal looker.

Varje Couture Palette innehåller fem nyanser som kan användas i alla möjliga kombinationer. Färgerna kommer till liv tack vare den nya "Pure Colour Catalyst-teknologin" och gör dem mjuka, hållbara i upp till 12 timmar, bekväma att använda och lätta att applicera.

Varje palett innehåller en enkel applikator med två olika ändar där den ena är lite större och kan med fördel användas på hela ögonlocket, den andra är lite tunnare och kan användas för skarpare linjer eller för att blanda färgerna.

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.