Lancôme
Ombre Hypnôse Stylo

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
315 kr
315 kr
Variant : 25 Platine 1.4 g
Andra färger :
Beskrivning

Lancôme Ombre Hypnôse Stylo 24h Eyeshadow är silkesmjuka ögonskuggspennor som med sin perfekta krämiga konsistens och mjukgörande ingredienser gör det enkelt att applicera och lägger sig mjukt på ögonlocken.

Med 8 intensivt skimrande, metalliska prêt-à-porter-nyanser fyllda av pigment och pärlemor får du en oemotståndlig blick som håller i upp till 24 timmar.

Upptäck även fantastiska Matte Metallic nyanser av Ombré Hypnose Stylo ögonskuggspennor. Ändlöst spännande looks. Lätt att applicera.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product