Clinique moisture surge

 

Clinique Moisture Surge 72-hour Auto-replenishing Hydrator är en ansiktskräm som återfuktar din hy ordentligt på djupet i 72 timmar. Krämen har en lätt gelkonsistens som snabbt går in i huden. Moisture Surge använder sig av Auto-replenishing Technology, baserad på koffein och aloe vatten, som hjälper huden att bygga upp en eget fuktreserv och ett återfuktande system. Produkterna är kvalitetssäkrade av hudläkare för garanterat resultat och förbättring av din hud. Du kan använda den närhelst din hud behöver en fuktboost, under eller över makeup, eller som en 5-minuters mask. Clinique Moisture Surge är oljefri och passar alla hudtyper. Precis som Cliniques övriga produkter så är Moisture Surge allergitestad och 100% parfymerad.

 

Clinique Moisture Surge recension

Clinique Moisture Surge älskas av Elevens kunder som har skrivit fina recensioner om Clinique Moisture Surge. 

”Min hud gillar verkligen den här produkten. Går lätt in i huden och den känns len och återfuktad utan att bli fet.”

”Denna kräm känns verkligen lätt på huden då det är en gel. Men den återfuktar ändå ansiktet och får det att kännas mjuk och inte stramt, och inte fet.”

”Är på min tredje burk, den är helt enkelt bra och räcker länge.”

”Denna produkt håller vad den lovar. Har blandad hy med både oljiga och jättetorra partier, så har haft svårt att hitta en kräm som håller balansen, men denna återfuktar hela dagen utan att täppa igen porer.”

”Detta är hands down den bästa ansiktskräm jag någonsin provat”

Detta är bara några få av alla de recensioner som vi på Eleven fått in om Clinique Moisture Surge. Och recensionerna fortsätter att komma in.

 

Clinique Moisture Surge innehåll

Clinique Moisture Surge innehåller auto-replenishing-tekonologi baserat på koffein och ett aktivt aloevatten som hjälper huden att skapa sin egen fuktreserv för att kontinuerligt kunna återfukta sig själv. Formulan binder all fukt i huden, för en fräsch och fyllig hud med massor av frisk lyster. Moisture Surge är även rik på hyaluronsyra, naturens perfekta fuktmagnet, som kan bevara fukten i 72 timmar — även efter rengöring av ditt ansikte.

Hyaluronsyra:  Hyaluronsyra är kroppens egna vattenbindare och kan binda vatten upp till tusen gånger sin egen volym. Även om man på namnet kan tro att det är en syra så är det inte det utan en slags sockerart. I kroppen binder hyaluronsyra vatten och bildar en geléliknande substans. Denna substans fungerar som ett fuktbindande smörjmedel och stötdämpande fyllnadsmaterial mellan de elastiska fibrerna i huden. Vi har hyaluronsyra naturligt i huden men med åren så avtar nivåerna. Eftersom detta är en ingrediens som både återfuktar och plumpar upp huden är det en riktig poweringrediens. Hyaluronsyrans effekter på huden är att det fyller ut och ger en slätare hud. Den hjälper till att behålla fukt i och på huden. Den ökar antioxidantförsvaret i huden och gör den mer tålig mot fria radikaler.

Clinique Moisture Surge innehåller hyaluronsyra och när du använder Clinique Moisture Surge kan du förvänta dig att få de fina egenskaperna som hyaluronsyra ger.

Aloevatten: Aloe vera är en mjukgörande, fuktgivande och lugnande växt som flitigt används i en rad olika hudvårdsprodukter. Den har läkande egenskaper och ger fina effekter på hudproblem som akne, bronnskador, psoriasis och mycket mer. Aloe vera hjälper även till vid sårläkning då den tillför huden fukt och syre, dämpar inflammationer och oskadliggör bakterier. Aloe vera finns ofta med som ingrediens i hudvårdsprodukter eftersom den påskyndar nybildandes av celler som finns i de djupare hudlagren som bildar kollagen, det protein som håller huden mjuk och ungdomlig. 

 

Köp Clinique Moisture Surge på Eleven

Är du också sugen på att prova Clinique Moisture Surge? På Eleven hittar du Clinique Moisture Surge i flera olika storlekar, så att du kan hitta den storlek som passar dig bäst. När du handlar på Eleven får du alltid fri frakt och snabba leveranser. Dessutom slipper du trängas i trånga butiker eller stå i långa köer utan kan handla Clinique Moisture Surge när det passar dig bäst hemma från soffan.

Gillar du Clinique Moisture Surge så kommer du säkert att tycka om fler av Cliniques produkter. På Eleven har vi ett stort utbud av Cliniques populära skönhetsprodukter. Alla produkter, från hudvård till makeup, är framtagna tillsammans med hudläkare och noggrant utvecklade för alla hudtyper. Cliniques produkter innehåller inga allergener, irritanter eller ämnen som på något sätt skulle kunna skada huden. Produkterna är dessutom 100% parfymfria.