Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent är ett couture märke som skapar moderna, klassiska dofter och makeupprodukter som är ren och skär lyx. Märket har flera älskade produkter i sitt sortiment som parfymerna Black OpiumMon Paris och L’Homme. Concealern Touch Eclat är ett måste i mångas sminkväskor tillsammans med märkets ljuvliga läppstift som kommer i mängder av nyanser.

Hos Eleven erbjuder vi ett brett sortiment av Yves Saint Laurent parfym för både henne och honom, så som Yves Saint Laurent L'Homme. Dofter från det kända franska varumärket är populära över hela världen på grund av sin exklusivitet och höga kvalitet. Beställ din lyxiga YSL doft på eleven.se redan idag och ta del av vår fria frakt och fria returer. Hos oss lönar sig alltid att handla!

 

Förföriska Yves Saint Laurent Black Opium

Yves Saint Laurent Black Opium är inspirerad av den klassiska, ikoniska Opiumdoften med både fräscha och kryddiga noter. Med dagens Black Opium spelar Yves Saint Laurent på kontrasten mellan kaffedoft och vaniljdoft för att skapa en modern och komplex doft. Även hos Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme leker kreatörerna med kryddiga noter i kombination med sensuella.
 

Hur uppstod Yves Saint Laurent parfym?

Yves Saint Laurent grundades 1961 av designern Yves Saint Laurent och hans partner Pierre Bergé. I sitt tidiga skede fokuserade de på modedesign, men 1978 lanserade de sin första produktserie av kosmetika, och parfym följde tätt därpå. Med produktserierna Opium och Rive Gauche lyckades Yves Saint Laurent parfym bli en av de största producenterna i världen.

Yves Saint Laurent Mon Paris är kärlekens doft

Yves Saint Laurent Mon Paris är inspirerad av Paris och dess romantiska och förföriska kärlekskultur. Doften söker en balans mellan dess blommiga chypredoft och noterna av patchouli och mysk. Spelet mellan dofterna kan tänkas representera en kärlekshistoria mellan en kvinna och en man. De blommiga noterna representerar kvinnan, mysk för tankarna till mannen och balansen mellan dofterna symboliserar kärleksspelet mellan parterna. Yves Saint Laurent Touch Eclat är en ikonisk serie skönhetsprodukter som strävar efter att ge en naturlig och hälsosam lyster. De utgör det perfekta komplementet till Mon Paris och ett spontant kärleksäventyr i Montmartre.

 
Filtrera