Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent är ett couture märke som skapar moderna, klassiska dofter och makeupprodukter som är ren och skär lyx. Märket har flera älskade produkter i sitt sortiment som parfymerna Black Opium, Mon Paris och L’Homme. Concealern Touch Eclat är ett måste i mångas sminkväskor tillsammans med märkets ljuvliga läppstift som kommer i mängder av nyanser.

 
 
 
 
Märket Yves Saint Laurent skapades av en begåvad och passionerad designer som inspirerades av konst, starka och vackra kvinnor samt världens exotiska och oupptäckta platser. Mr Yves Saint Laurent ville göra saker annorlunda, väcka känslor, utmana och ändra spelreglerna. Detta, tillsammans med en innovativ teknologi, återspeglas i alla produkter från YSL även idag. Varumärket karaktäriseras av ung och edgy lyx! YSL är ett av favoritmärkena hos eleven, då YSL står för just lyx, men även vågar sticka ut med sina kontraster.

Är du på jakt efter en av de bästa concealers, enligt oss? Då ska du testa den ikoniska Yves Saint Laurent Touche Éclat. Den är ett måste hemma, eller med i handväskan, hos varje person.

 
Filtrera