Cyber Monday

Du har just landat på Elevens Cyber Monday sida. Under Cyber Monday varje år är det här du hittar våra allra bästa erbjudanden till dig! Just nu finns inga aktiva kampanjer, men vi ser till att fylla på tills nästa Cyber Monday 2021. Stay tuned!

Filtrera

Cyber Monday på eleven
Måndagen den 2 december är det dags för Cyber Monday på eleven. Då kan du fynda ur vårt stora utbud av makeup, hudvård, hårvård och doft. Vi kommer att ha massor av prissänkta produkter och erbjudanden på härlig skönhet från en mängd stora och populära varumärken. Så passa på att handla alla dina julklappar eller unna dig själv något riktigt fint, helt utan att behöva trängas i trånga affärer eller stå i långa köer.

Det här är Cyber Monday
Cyber Monday infaller första måndagen efter den amerikanska Thanksgiving, som alltid är den fjärde torsdagen i november. Cyber Monday är e-handelns Black Friday och innebär också en mängd reor och rabatter. Precis som Black Friday uppstod konceptet i USA. Det började som en marknadsföringsteknik och lanserades 2005 av ett företag för att få fart på julhandeln online. Under Black Friday sätter julhandeln igång i fysiska butiker och på nätet på måndagen under
Cyber Monday.
Konceptet Cyber Monday har spridit sig över världen och snabbt blivit populärt, men ibland under annat namn som till exempel i Storbritannien där dagen kallas för Manic Monday. Cyber Monday är på väg att bli en av de största shoppingdagarna över nätet med stora reor och erbjudanden.

Cyber Monday I Sverige
I Sverige slog Cyber Monday igenom runt 2010, fem år efter att det lanserats i USA. Sedan dess har intresset ökat kraftigt och Cyber Monday är på väg att bli en av de största shoppingdagarna över nätet med stora reor och erbjudanden i Sverige. Många konsumenter har också insett fördelarna med att ta del av generösa erbjudanden och reor utan att behöva lämna hemmet.

Håll dig uppdaterad Följ eleven på Facebook, Instagram och prenumera på vårt nyhetsbrev så missar du ingen viktig information och Cyber Monday 2019 och våra fantastiska erbjudanden. Vi ses på Cyber Monday på eleven!