Löwengrip
Blonde Perfection

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 36 kr

143 kr 179 kr

Du sparar 36 kr

143 kr 179 kr

Variant : Silver Conditioner 200 ml
Passar ihop med
Löwengrip
250 ml
Beskrivning

Löwengrip Blonde Perfection Silver Conditioner är ett färgbevarande och vårdande silverbalsam med violetta pigment. Neutraliserar gula och guldiga nyanser i blonderat hår för att ge en kallare nyans. Berikad med björnbärsextrakt som motverkar varma och guldiga nyanser.

Bambuextrakt och solrosolja är rika på antioxidanter och skyddar håret mot UV-strålning och yttre påfrestningar. Kan även ge effekt på mörkt hår som är färgat eller grått hår med gula toner. Formulan innehåller intensiva pigment som ger ett snabbt resultat.

  • För blonda eller gråa hår

  • Neutraliserar gula toner

  • Doftnoter: Mango, persika, ananas, papaya, ros, gröna växter och karamell.

Innehåll: 200 ml

Användning

Arbeta in produkten i hårets längder med kam eller händerna. Låt verka 3-10 minuter eller skölj ur direkt beroende på önskad intensitet. Balsamet kan användas tillsammans med Löwengrip Blonde Perfection Silver Shampoo för ökad effekt eller efter ett vanligt schampo.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.