Moroccanoil

Moroccanoil är en hårvårdsserie med effektiva produkter baserade på antioxidantrik och näringsgivande arganolja - en traditionell, kraftfull och naturligt vårdande ingrediens som tjänar som varumärkets signatur. Det som började som en enda revolutionerande produkt har banat väg för en helt ny kategori i skönhetsbranschen, och vuxit till ett komplett sortiment av hår- och kroppsprodukter. Moroccanoils berättelse startade när medgrundaren Carmen Tal under en resa i Israel fick uppleva kraften av en traditionell marockansk oljebehandling - hennes felbehandlade hår fick nytt liv och omvandlades från skadat till glänsande, slätt och smidigt.

En första produkt utvecklades enligt konstens alla regler; Moroccanoil Treatment som fortfarande är Moroccanoils signaturprodukt, och som med sin prisbelönta, kompletta formula baserad på arganolja är den perfekta grunden för både styling och hårvård. Moroccanoil Treatment hjälper dig att göra håret enkelt att reda ut, förkorta föningstiden och boosta hårets glans.

Moroccanoil - med exotiska doftnoter

Moroccanoil-doften är exotisk och lätt att lägga på minnet: kryddiga noter av ambra blandas med söta blomnoter och avrundas slutligen i en rogivande, varm bas - en doft som för tankarna till varmare breddgrader och avkopplande badsemester.

Filtrera