Matrix

Professionell hårvård, hårstyling och hårfärg – Matrix har produkterna och formuleringarna du behöver för ett välmående och vackert hår! Matrix grundades 1980 av frisörerna och makarna Arnie och Sydell Miller och växte snabbt till att bli det största professionella frisörmärket i USA. Matrix erbjuder ett brett urval av hårvård- och stylingprodukter för varje hårtyp såväl hårfärg som unika salongsbehandlingar. Matrix erbjuder ett flertal undervarumärken som riktar sig till olika hårtyper och önskemål hos kunden. Genom att utgå ifrån sin egna talang och kreativitet har de skapat en komplett serie professionella salongsprodukter för frisörer, hårstylister och hårälskare.

Matrix erbjuder produkter för alla hårtyper – välj mellan olika hårvårdsprodukter, stylingprodukter och hårfärg för att möta dina specifika behov och önskningar och för att ta fram det allra bästa hos just ditt hår. Flera av Matrix hårvårdsserier är dessutom baserade på naturliga ingredienser, och är utformade för att vara skonsamma mot både dig och miljön. Matrix Biolage & Matrix Total Result till exempel är två helt silikonfria, skonsamma men samtidigt högpresterande hårvårdsserier baserade på exklusiva blandningar med ingredienser direkt från växtriket, sammansatta med hjälp av den senaste teknologin – autentisk och naturlig hårvård för effektiva resultat.

Upptäck högpresterande schampon, balsam, hårinpackningar och stylingprodukter och effektiv hårfärg ur Matrix kompletta utbud. Hitta dina personliga favoriter för att anpassa och optimera din hårvårdsrutin efter just din hårtyp och dina önskningar – ta fram det allra bästa hos ditt hår!

HÅRVÅRD Biolage | Total ResultsOil Wonders Volume Rose | Biolage R.A.W
STYLING VavoomStyle Link

Filtrera