Matrix
Biolage R.A.W

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
195 kr
195 kr
Variant : Nourish Conditioner 325 ml
Passar ihop med
Matrix
325 ml
Beskrivning

Nourish Conditioner passar dig som har normalt hår, och hår som ibland kan kännas torrt och glanslöst. Balsamet verkar vårdande, återfuktande och bidrar till ett smidigare, mjukare och glansfullare hår. Nourish Conditioner innehåller kaolinlera och kokos som sina huvudkomponenter. Kaolinlera är rikt på mineraler och möjliggör jämn fördelning av balsamet samt upptag av vårdande ingredienser. Det är också kaolinlera som står för balsamets härliga textur. Kokosolja är intensivt återfuktande och förebygger att fukt dunstar bort så att håret förblir mjukt och fuktmättat.

  • För normalt till torrt hår

  • Kaolinlera & kokosolja

  • Naturligt ursprung: 97 %

  • Biologisk nedbrytbar: 99 %

  • Fritt från sulfater, silikoner & artificiella färgämnen

  • Flaskan är framställd av 100 % återvunnen plast

  • Ingår i Biolage R.A.W

Innehåll: 325 ml

Användning

Applicera efter Nourish Shampoo och/eller Rehydrate Clay Mask för optimalt resultat och låt verka 1-2 minuter. Skölj noggrant.

Om Nourish-serien

Torrt hår har lätt att bli svårhanterligt och kan ibland få en ovårdad look. Håret kan vara mer eller mindre torrt beroende på säsong, det påverkas också av kemiska/mekaniska behandlingar. Torrt hår kan även vara genetiskt betingat. Biolage Nourish är en uppfriskande serie för normalt till torrt och glanslöst hår som behöver extra fukt och vård för ett fräschare, följsammare och friskare svall.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glyceryl Stearate,Sclerotium Gum,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Linalool,Coumarin,Benzyl Alcohol,Cetearyl Alcohol,Kaolin,Salicylic Acid,Tartaric Acid,Aqua/Water/Eau,Parfum/Fragrance,Caramel,Brassicamidopropyl Dimethylamine,Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil,Glycine Soja Oil/Soybean Oil.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product