Nioxin
Scalp Recovery

I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 165 kr

494 kr 659 kr

Du sparar 165 kr

494 kr 659 kr

Variant : 3-Part Anti-Dandruff System for Itchy, Flaky Scalp
Beskrivning

NIOXIN SCALP RECOVERY™ mjällbehandling med ZPT-NIODerma™-teknologi mot flagnande och kliande hårbotten är framtagen för att bekämpa mjäll från första användningstillfället. Den innehåller pyritionzink och extrakt från grönt te som bidrar till att återställa hårbottens naturliga balans. ZPT-NIODerma™-teknologin motverkar och lindrar symptomen av mjäll*. *synliga flagor, vid regelbunden användning

Motverkar mjäll från första användningstillfället
-    Lindrar flagnande hud och klåda till följd av mjäll* *synliga flagor, vid regelbunden användning
-    Ger näring åt håret så att det blir mjukt och lätthanterligt
-    Friskar upp och återställer hårbottens naturliga balans
-    Med extrakt av grönt te
-    Minskar förekomsten av brutna hårstrån till följd av kliande hårbotten* *till följd av mjäll
-    Bekämpar mjäll och motverkar uppkomsten av nytt mjäll vid regelbunden användning* *synliga flagor

Tips & Advice: 
VIKTEN AV ATT TA HAND OM HÅRBOTTEN Hårbotten är en förlängning av huden i ansiktet och kräver samma vård och omsorg. Den innovativa, hudvårdsinspirerade NIOXIN-formeln mot tunnhårighet är framtagen för att stärka*, ge näring åt och vårda håret från rötterna. *mot brutna hårstrån
 

Användning:

Schampo: Använd produkten minst tre gånger i veckan för bästa resultat. Massera in i vått hår och hårbotten. Skölj. Upprepa vid behov. Balsam: Använd produkten minst tre gånger i veckan för bästa resultat. Applicera i vått hår och hårbotten. Låt verka i 1–3 minuter. Skölj ur ordentligt. Leave in-behandling: Applicera direkt på hårbotten efter användning av Purifying Exfoliator och Moisturizing Conditioner.

Gör så här för att motverka mjäll från första användningstillfället, för ett friskt och fylligt hår: Börja med att rengöra hår och hårbotten med Nioxin Scalp Recovery Purifying Cleanser-schampot. Fortsätt med Scalp Recovery Moisturizing Conditioner i hårbotten och hårlängder, och avsluta behandlingen genom att applicera Nioxin Scalp Recovery Soothing Serum leave in-behandling direkt på hårbotten. 

Upptäck mer som Scalp Recovery

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.