Matrix
Biolage R.A.W

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
175 kr
175 kr
Variant : Nourish Shampoo 325 ml
Passar ihop med
Matrix
325 ml
Matrix
325 ml
Beskrivning

Nourish Shampoo passar dig som har normalt hår, och hår som ibland kan kännas torrt och glanslöst. Schampot rengör skonsamt och återställer hårets fuktbalans. Innehåller quinoaskal och honung för att ge ett mjukt och vackert hår med mer liv, rörelse och fin lyster. Quinoaskalet som skyddar fröet har dokumenterade egenskaper att förebygga uttorkning och vårdar håret tack vare dess koncentration av Vitamin A, B2 och E. Honung bidrar med mjukgörande egenskaper. Håret blir livfullt, mjukt och glansfullt med en härlig känsla och flexibilitet.

  • För normalt till torrt hår

  • Fuktgivande

  • Mjukgörande

  • Quinoa & honung

  • Naturligt ursprung: 71 %

  • Biologisk nedbrytbar: 99 %

  • Fritt från sulfater, silikoner & artificiella färgämnen

  • Flaskan är framställd av 100 % återvunnen plast

  • Ingår i Biolage R.A.W

Innehåll: 325 ml

Användning

Applicera i vått hår med en masserande rörelse. Följ upp med Nourish Conditioner. Använd gärna också Rehydrate Clay Mask för optimalt resultat.

Om Nourish-serien

Torrt hår har lätt att bli svårhanterligt och kan ibland få en ovårdad look. Håret kan vara mer eller mindre torrt beroende på säsong, det påverkas också av kemiska/mekaniska behandlingar. Torrt hår kan även vara genetiskt betingat. Biolage Nourish är en uppfriskande serie för normalt till torrt och glanslöst hår som behöver extra fukt och vård för ett fräschare, följsammare och friskare svall.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Sodium Cocoyl Isethionate,Decyl Glucoside,Sodium Benzoate,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Chloride,Alcohol,Cocamide MIPA,Salicylic Acid,Sodium Phytate,Aqua/Water/Eau,Parfum/Fragrance,Caramel,Brassicamidopropyl Dimethylamine,Hydrogenated Coconut Acid,Sodium Isethionate,Citric Acid.,Mel/Honey/Miel,Chenopodium Quinoa Seed Extract

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.