Toppik
Root Touch Up

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 46 kr

183 kr 229 kr

Du sparar 46 kr

183 kr 229 kr

Variant : Medium Brown 80 g
Beskrivning

Root Touch Up Spray är produkten för dig som helt enkelt inte har lust eller tid att springa till frisören en gång i månaden eller färga håret själv för att täcka en tråkig utväxt eller gråa hår. Med denna effektiva spray löser du problemet på bara några sekunder, och resultatet håller i sig ända tills du tvättar håret nästa gång.

Toppik Root Touch Up är otroligt läppapplicerad och smälter in perfekt med din befintliga hårfärg och hårstruktur. Den specialutformade airbrush-applikatorn fördelar produkten med precision för ett jämnt och naturlig resultat utan att verka nedtyngande på håret. Sprayen passar alla hårtyper och vare sig du har tunt, tjockt eller medeltjockt hår. Säg hejdå till omfattande planering av frisörbesök och införskaffa denna ypperligt smidiga vardagslösning!

  • Täcker utväxt på sekunder

  • Snabbtorkande

  • Lättanvänd

  • Resultatet sitter i tills du tvättar håret med schampo

  • Passar alla hårtyper

Innehåll: 100 ml

Användning

Används i torrt hår. Håll sprayen ca 10-15 cm från håret och spraya med jämna drag över hårrötterna. Spraya tills du är nöjd och och använd sedan en kam för att försiktigt hjälpa till att sprida ut produkten om det skulle bli ojämnheter.

Upptäck mer som Root Touch Up

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.