Alterna
Caviar Style

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 100 kr

399 kr 499 kr

Du sparar 100 kr

399 kr 499 kr

Variant : Dry Shampoo 34 ml
Beskrivning

Alterna Caviar Sheer Dry Shampoo är ett uppfriskande torrschampo som reducerar synliga oljor i håret och ger dig känslan av friskt och nytvättat hår. Med den revolutionerande Perfect Dose-sprayen ger den dig lagom mängd vid varje användning och man behöver inte oroa sig för att den lämnar puder efter sig.

Caviar Sheer Dry Shampoo är ett rent, talkfritt torrschampo som förlänger livslängden för ditt tvättade hår, vilket gör att du inte behöver rengöra det varje dag då det sliter ut håret i längden.

  • Fri från parabener och sulfater

  • Fri från talk och syntetisk färg

  • Absorberar överflödiga oljor

  • Passar alla hårtyper

Innehåll: 34 g

Användning

Räcker till cirka 200 användningar (1 användning är ca 4 pumpar)

Applicera på torrt hår. Spraya cirka 10 cm från rötterna och dämpa synligheten av pulvret genom att massera med fingertopparna eller en borste.

Ingredienser

Glycerin,Zea Mays (Corn) Starch,Silica,Water (Aqua),Tapioca Starch,Caviar Extract,C51 Kaolin,Fragrance (Parfum). (10-16-176A031)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.