Hårvård

Locktång, Vågtång & Krustång

Ett drömskt Hollywood-svall eller söta docklockar? Kanske böljande vågor i håret eller mindre krus. Oavsett vilka lockar du föredrar har vi värmetänger – locktång, vågtång, krustång – som trollar fram lockigt hår, hur rakt ditt hår än må vara naturligt. Locktänger fixar svallet till festen eller vågor till vardagen.

Välj bland locktänger i en mängd olika modeller i vårt varierade och breda sortiment! En locktång är det perfekta stylingredskapet att ha hemma för att snabbt och enkelt kunna skapa hållbara, glansiga och alldeles perfekta lockar. Med egenskaper som värmereglering och kvalitativa keramiska ytor är de dessutom skonsamma för håret och utsätter det därför inte för onödigt mycket slitage. Ta en närmare titt på vårt utbud för att hitta just din favorit!

Effektiva locktänger med mycket värde för pengarna

Med en kvalitativ locktång kan du skapa oändligt många frisyrer. Tar du dessutom hand om den på rätt sätt kommer den vara din bästa stylingvän i många år och helt klart vara värd sin investering. Här på Eleven hittar du locktänger med smala stavar för små busiga korkskruvar och bredare stavar för att skapa de där stora, avslappnade beachvågorna. Självklart kan du köpa flera modeller i olika storlekar för möjligheten att kunna skapa många looks hemma i badrummet, men flera av de locktänger du hittar hos oss kommer faktiskt med konformade eller reglerbara stavar för flera stylingmöjligheter i en och samma produkt! Med en konformad locktång kan du nämligen både vira hårslingorna runt hela staven för livfulla och naturliga lockar, men också välja att hålla dig till enbart den bredare eller smalare delen för mjuka vågor eller tajta glansiga korkskruvar.

Att välja rätt locktång

Hur ska du då tänka för att välja rätt locktång? Börja med att kika igenom vårt sortiment för att skapa dig en uppfattning om de olika modellerna och varumärkena. Kanske vet du med dig redan innan att du inte kommer använda locktången särskilt ofta? Då kan en prisvärd och lite enklare modell passa perfekt. Är du däremot en person som inte känner dig som dig själv utan dina snygga lockar och som stylar håret i princip varje dag? Då kan det vara värt att lägga några extra slantar på en högkvalitativ modell med flera funktioner. En locktång kan till exempel vara utvecklad med sensorer som ser till att alltid hålla temperaturen på en jämn nivå eller med reglerbar stav för att kunna justera storleken på lockarna till precis så som du vill ha dem. Glöm heller inte att titta efter om det finns några kundrecensioner på de locktänger du är intresserad av. Att läsa vad andra användare tycker om produkten kan ge dig en ännu bättre uppfattning om den passar dig eller inte. Skulle det ändå sluta med att du råkar beställa fel produkt bjuder vi på returen så att du kan göra ett nytt försök att få hem den rätta locktången för dig.

Vi på Eleven vill göra det enkelt för alla att hitta en passande locktång och erbjuder därför ett brett sortiment med en mängd olika professionella varumärken i vår webbshop. Välj bland alltifrån BaByliss och Remington till ghd, Cloud Nine och GA.MA som alla ger dig oändliga stylingmöjligheter och mycket värde för pengarna. Beställ smidigt och kostnadsfritt hem din nya locktång och låt sedan kreativiteten flöda för att testa dig mellan olika frisyrer och utseenden. Skulle du inte vara nöjd med din produkt är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst som då kommer göra sitt bästa för att hjälpa dig!

När du lockar håret med en locktång kan du tänka på att inte "släppa" locken (hårtesten där du har lockat håret) rakt ned när du är färdig. Ta emot din varma lock med handen och lägg varsamt ned håret på sin plats. På så sätt minskar du risken för att locken ska "hänga ut sig", det vill säga bli rakare, för att du släpper ner locken för snabbt. När du har lockat håret med värmetång kan du även vira locken runt fingret för att forma håret än mer. Tänk på att förbehandla håret med värmeskydd och en stylingkräm, och spraya med hårspray för en snygg och hållfast finish.

Filtrera