ghd
Creative Curl Wand Gift Set

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1899 kr
1899 kr
Beskrivning

Varje drottning förtjänar det självförtroende som ett vackert hår innebär. Oavsett om det är stora lockar eller rufsigt beachlook är ghd curve® creative curl wand den perfekta julklappen.

ghd curve® creative curl wand har en unik 28–23 mm avsmalnande cylinder som kan skapa naturliga lockar och rufsig beachlook. Nu kan du styla håret till en perfekt look hela julen. Locktången har vår revolutionerande ultra zone-teknologi som ger jämn värme över hela tången och andlöst vackra lockar som håller hela kvällen. Du får garanterat rätt stylingtemperatur: 185°C så att du kan styla håret utan att oroa dig för att skada det. Locktången har en avancerad keramisk ytbeläggning som innebär smidigare styling och en sammetslen finish. ghd curve® creative curl wand har ett inbyggt säkerhetsstativ som gör att du kan lägga tången ifrån dig på ett säkert sätt under stylingen. Den skyddande och isolerande spetsen ger dig en säker plats där du kan hålla håret medan du lockar det. 360 graders spiralsladd gör att du bekvämt kan styla hela håret från alla vinklar, och få ett vackert och mjukt resultat. Locktången är utrustad med universalspänning och en automatisk avstängningsfunktion som gör att den stängs av efter 30 minuters inaktivitet. Julen är det perfekta tillfället att skapa Instagram-vänliga och glamorösa lockar - gåvosetet med ghd curve® creative curl wand ger dig ditt drömhår. 

Innehåller: 

  • ghd Creative Curve Wand
  • ghd Oval Dressing Brush
  • Värmetålig matta

Upptäck mer som Creative Curl Wand Gift Set

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.