Hårvård

Hårspolar

Här nedan finner du hårspolar i olika storlekar som alla är perfekta för att skapa mycket och härlig volym till ditt svall. Att använda sig utav spolar i håret har under lång tid varit en bra och effektiv metod för att få en fin frisyr med bara några enkla steg. Olika typer utav spolar ger olika typer utav looks, så önskar du ett par tightare och mer definierade lockar så rekommenderar vi dig att använda mindre spolar. Vill hellre ha en lite mer avslappnad look och mer böljande vågor i håret så fungerar de större spolarna allra bäst. Är det så att du vill ha mycket liv i håret, alternativt har olika längder, så kan du också använda olika typer utav storlekar på dina spolar.

Tips:

  • När du ska börja rulla upp håret på spolar så är det enklast att du tar en en kam eller dina fingrar och delar upp håret i sektioner innan du börjar rulla håret. På så vis har du en bra överblick och det underlättar när håret dels ska rullas, och också fästas.
  • För att få din frisyr att hålla så länge som möjligt, så är det alltid bra att applicera lite mousse innan du börjar och sedan avsluta med en hårspray för att hålla allting på plats ordentligt.