Cloud Nine
The O Roller

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 52 kr

297 kr 349 kr

Du sparar 52 kr

297 kr 349 kr

Variant : 60 mm
Beskrivning

The O från Cloud Nine är en banbrytande innovation i professionell styling. Den har sett oss dramatiskt utveckla traditionella hårspolar så man inte längre känner igen dem, och ta med dem in på linjen med behoven av nutidens professionella salonger. Detta är den nästa generationen av stil, och är inget annat än otroligt.

Från den unika värme-teknologin som gör att det tar en kall, värmespole mindre än 4 sekunder att värmas upp till 130°C, till valet av värmespole-storlek, TheO kommer förvandla sättet du stylar ditt hår på för alltid. Spolarna värms upp från insidan ut, så de är varma i håret, men inte i handen.

Värmespolarna är lätta att använda och använder sig av det senaste mjuka-handtaget-teknologin; vilket betyder att de glider lätt och ledigt på plats och håller håret i position medan spolen kyls ner.

  • Finns i 5 olika storlekar: 20mm, 30mm, 40mm, 50mm & 60mm.

  • Varje förpackning innehåller 4 spolar.

  • Kan endast användas tillsammans med Cloud Nine The O Pod.

Användning

Steg 1: För att värma upp en spole, stoppa den simpelt i Cloud Nine The O Pod. Gör detta genom att försiktigt glida spolen i podens bas, platta sidan nedåt.

Steg 2: När spolen nått optimal värme av 130°C - efter 4 sekunder - kommer du höra ett pip och Ready LED indikatorn kommer även sluta blinka och lysa grönt.

Steg 3: När spolen är satt i håret tar det inte lång tid innan den kyls ner och du får snabbt önskad lock.

Använd endast en spole igen när värme indikator pricken (i mitten av spolen) har återgått till Svart - om du använder samma spole igen innan det händer så kan spolen värmas upp till högre temperatur än rekommenderade 130°C.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.