Shiseido
Waso

(4 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 99 kr

396 kr 495 kr

Du sparar 99 kr

396 kr 495 kr

Variant : Clear Mega Hydrating Cream 50 ml
Kampanj

 

Vid köp av valfri hudvårdsprodukt från Shiseido får du just nu en Shiseido Softener Enriched Lotion - perfekt kompletering till din hudvårdsrutin, värde 333 kr. 

Beskrivning

WASO Clear Mega Hydrating Cream är en transparent gel-kräm med lätt textur, som boostar din hud med fukt under 24 timmar, samtidigt som den hjälper till att reducera synlighet av porer samt förebygger uttorkning. Formulan i Clear Mega Hydrating Cream innehåller bl.a celler från morot, noggrant extraherade för att bibehålla dess helhet. Morot är rikt på vatten och näringsämnen, och bidrar till en återfuktad, hälsosam hud varje dag.

PhytoResist System+ använder sig av kraften hos botaniska ingredienser för att hjälpa huden stärka sitt försvar mot både yttre- och inre påfrestningar, samtidigt som de bidrar rikligt med fukt.

  • Passar alla hudtyper

  • Dermatologiskt testad

  • Icke-komedogen

Nyckelingredienser
  • Celler från morot - Bidrar med fukt

  • Glycylglycin - Hjälper till att reducera synlighet av porer

  • Pionextrakt - Förfinande effekt

  • PhytoResist System+ - Vårdar, återfuktar & stärker hudens motståndskraft

Innehåll: 50 ml

Användning

Använd som sista sten i din morgon- och kvällsrutin. Ta två pärlstora droppar på fingertopparna och applicera på huden. Clear Mega Hydrating Cream kan även användas ovanpå makeup.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt