Beauté Pacifique
Enriched Moisturizing Creme Dry Skin

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Beauté Pacifique Enriched Moisturizing Creme Dry Skin

En rik, intensiv och långvarigt fuktgivande kräm som är särskilt avsedd för torr och känslig hud. Den håller en hög nivå av fukt som varar i många timmar och skyddar huden mot skadlig UV-strålning.

Innehåller squalane som ger hyn en förnyad mjukhet, antioxidanter som skyddar mot åldrande. Dessutom håller den en förhöjd hög nivå av fukt som varar i många timmar och resulterar i en mjuk, strålande hy.

  • Passar torr hud.

Innehåll: 50 ml

Användning

Använd både som dag- och nattkräm eller i kombination med en önskad anti-agingkräm. Applicera på ansikte och hals, mycket sparsamt ovanpå anti-agingkrämen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Användning

Använd både som dag- och nattkräm eller i kombination med en önskad anti-agingkräm. Applicera på ansikte och hals, mycket sparsamt ovanpå anti-agingkrämen.

Ingredienser

Glycerin,Dimethicone,Tetrasodium EDTA,BHT,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Propylene Glycol,Tocopherol,Squalane,Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate,Cetyl Palmitate,Lecithin,Cetearyl Alcohol,Isopropyl Palmitate,PEG-20 Stearate,Lanolin,Hyaluronic Acid,Dicetyl Phosphate,Behenyl Alcohol,Parfum/Fragrance,Diethylhexyl Succinate,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Caprylic/ Capric Triglyceride,Aqua/Water,Ethylhexyl Methoxicinnamate,Ceteth-20 Phosphate,Acrylates/C10 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Hydrolyzed Collagen,Citrus Medica Limonum/Lemon Extract

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product