Elemis
Dynamic Resurfacing Night Cream

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Passar ihop med
Beskrivning

En mjukgörande nattkräm som verkar för att boosta hudens egen förnyelse-cykel och reducera ålderstecken i huden som fina linjer och rynkor.

Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream är formulerad med en patenterad trippelenzymteknologi som verkar som en katalysator i förnyelseprocessen i hudens övre lager. Ett lipidkomplex i kombination med antioxidantrikt risskal och glasört hjälper till att återställa hudens klarhet, och för att stärka den efter en dag av miljömässig stress och föroreningar. Vit tryffel och aminosyror hjälper samtidigt till att reducera irritation och och stödja hudens egen mikroflora. Vakna med återfuktad, stärkt och slät hy med ungdomlig lyster!

Innehåll: 50 ml

Dynamic Resurfacing

Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash är en del av anti-ageserien Dynamic Resurfacing från Elemis - en enszymbaserad hudvårdsserie som verkar för att boosta hudens egen exfolieringscykel och avslöja fräschare, klarare och jämnare hy!

Användning

Applicera på rengjord hy varje kväll innan sänggående. Fördela en liten mängd mellan handflatorna och värm upp innan du applicerar krämen i ansiktet och på halsen och dekolletaget.

Huvudingredienser
  • Vit Tryffel - hjälper till att reducera irritation och stärka hudens egen mikroflora.

  • AHA-syror - en unik synergi av AHA-syror som skonsamt exfolierar huden.

  • Glasört - med irritationsreducerande och antiinflammatoriska egenskaper, och hjälper även till att ge huden näring och behålla fukt.

Syraskola!

Vill du lära dig ännu mer om syror i hudvård? Välkommen att läsa mer på vår blogg! Här kan du både hitta allmän information om olika syror samt vilken syra som passar bäst till vilken hudtyp.

Upptäck mer som Dynamic Resurfacing Night Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.