Hudvård

Ansiktsolja

Använd en ansiktsolja för att förse din hud med extra lyster, fukt, spänst och näring! Som en riktigt boost för din hy innehåller en ansiktsolja oftast kombinationer av koncentrerade oljor, vitaminer, antioxidanter och andra ingredienser som har en anti-aging-effekt, återfuktar på djupet och/eller vårdar stressad hud. Använd med fördel en ansiktsolja tillsammans med din dagkräm och nattkräm, speciellt när din hud är i behov av en dos extra fukt och näring. Ansiktsoljan tränger nämligen djupare in i huden än hudkrämen, och innehåller inte något vatten vilket gör att den återfuktar huden mer intensivt, och samtidigt hindrar den från att torka ut.

Ett tips är att till exempel komplettera din hudvårdsrutin med en ansiktsolja under årets kallare månader. Applicera ansiktsoljan direkt på huden innan din dag- eller nattkräm, eller blanda ner 2-3 droppar olja i din vanliga ansiktskräm!

Ansiktsoljor för alla olika hudtyper

Hos oss hittar du hudvårdande och bra ansiktsoljor från märken som bareMinerals, BJÖRK&BERRIES och Clarins. Många ansiktsoljor innehåller naturliga och ekologiska ingredienser!

Tips för dig med fet hud:
Det finns flertalet ansiktsoljor som passar dig med fetare hud, med sina lättabsorberande och smidiga konsistenser. Har du kombinerad eller fet hud kan det räcka med att applicera oljan på torrare partier och undvika olja i T-zonen (hakan, näsan och pannan).

Filtrera