Biotherm
Life Plankton Ampoules

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
615 kr
615 kr
Variant :
Beskrivning

Life Plankton™ H.A. Ampoules från Biotherm är förseglade i åtta engångsdoser för att bevara ingrediensernas styrka och effekt. Dessa ampuller passar alla kvinnor som vill ha en intensivt återfuktande hudvård. Speciellt lämpad för en urban och aktiv livsstil med stress, föroreningar och sena kvällar som kan orsaka skador på huden. Ampullkuren används över en 8-dagarsperiod för intensiv fukt och fyllighet. Alternativt kan du välja att använda endast en ampull när huden har varit extra utsatt och uttorkad, då du behöver en fuktboost med lite extra omsorg och kärlek.

Användning

Vid applicering, skaka ampullen lätt och tryck därefter på ampullens hätta så att den spricker. Häll sedan ut produkten i handen och applicera över ansikte och hals. Använd på rengjord hud innan din vanliga hudvårdsrutin

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.