rms beauty
Beauty Oil

(4 Recensioner)
Endast 2 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
749 kr *
749 kr *
Variant : 30 ml
Passar ihop med
Beskrivning

rms Beauty Oil är en lätt olja som är framtagen för att fungera på alla, oavsett ålder eller hudtyp. Den går snabbt in i huden och skapar balans och ger lyster, utan att kännas oljig. Den innehåller bl.a. jojobaolja som mjukgör huden om den är torr och reglerar talgproduktionen om den är fet. Buritioljan är en exotisk sällsynt olja som utvinns ut den brasilianska morichepalmens kokotsnötter. Denna olja är en av naturens rikaste källor på betakaroten som fungerar som ett fysikalist UV-filter och är rik på vitamin A, fettsyror och antioxidanter. Nyponfröoljan är rik på retinol som är känt för sina hudföryngrande egenskaper. Lakritsrot och gurkmeja bidrar med antiinflammatoriska och vårdande egenskaper vilket förebygger rodnad och irritation.

Beauty Oil är framtagen för att verka synergistiskt med alla produkter i sortimentet, framförallt "un" cover-up, den ger huden mer lyster och fungerar som en primer så makeupen håller längre och bättre genom dagen.

  • Kan även användas runt ögonen istället för ögonkräm.

Innehåll: 30 ml

Artikelnummer: 62279
Användning

Använd 2-3 droppar morgon och kväll som ett serum, följt av en fuktkräm.

Ingredienser

*Rosa Mosqueta (Rosehip) Seed Oil,*Equisetum Arvense (Horsetail),*Calendula Officinalis (Marigold),*Hemidesmus Indicus (Country Sarsaparilla),*Withania Somnifara (Ashwagandha),*Glycyrrhiza Glabia (Licorice),*Olea Europaea (Olive Leaf),*Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Seed Oil,Tocopherol (non-GMO),*Vanilla Planifolia (Vanilla) Extract,Herbs Infused in *Golden Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil: *Hypericum Perforatum (St. John's Wort),*Curcuma Longa (Turmeric),**Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil,*CERTIFIED ORGANIC **WILDCRAFTED *Golden Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt