Clarins
Water Comfort One-Step Cleanser

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
279 kr
279 kr
Variant : One-Step Cleanser 200 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Allt välbehag och samma fräscha känsla som från att rengöra med vatten... fast utan vatten! I ett enkelt steg medför dessa rengöringar en känsla av "vatten" rengöring. De avlägsnar varsamt lättare makeup och orenheter utan att löddra.

Detta värdefulla, mäktiga vatten - framtaget genom destillation - innehåller samtliga av persikans mjukgörande och lugnande egenskaper. Huden förblir mjuk, följsam och sammetslen.

Viktiga beståndsdelar

Milt rengörande ämnen baserade på kokos derivat: rengör, avlägsnar lättare make-up.Persikoessens vatten: stärker och mjukar upp.Moringa fröextrakt: neutraliserar effekterna från föroreningar, avgiftar.Ispaghul: lenande.Provitamin B5: fuktar, lugnar.Honung och glycerine: regulerar och bibehåller hudens fuktnivå.

  • Med persikoessens-vatten.

  • Passar normal eller torr hy.

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera en mängd Cleansing Water på en bomullskompress och klappa ansiktet med lätta rörelser för att varsamt rengöra i ett enkelt steg. Behöver ej sköljas bort. Idealiskt för morgonen eller kvällen för att "väcka" huden och förbereda den för ytterligare hudvårdsprodukter.

Upptäck mer som Water Comfort One-Step Cleanser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.