Clarisonic
Clarisonic System Smart Profile, White

Utgått Fri frakt från 299kr
Beskrivning

Clarisonic System Smart Profile - en ny smart teknologi för en komplett rengöring av ansikte, kropp och fötter samlat i en enhet! Clarisonics största innovation hittills: den mest avancerade och effektiva rengöringsenheten som någonsin vidrört huden och som kan användas med alla olika borsthuvuden från Clarisonic. Äntligen är allt förenat i en enhet för en smidigare och enklare rengöring.

Clarisonic System Smart Profile har Smart Microship-teknologi i både enhet och borsthuvud, vilket bland annat gör så att enheten kan spåra hur mycket borsthuvudet används och berätta för användaren när det är dags att byta borsthuvud. Smart Microshop-teknologin har en automatisk justering för en anpassad rengöring.

Smartare & lättare!

Clarisonic Smart borsthuvud har ett förprogrammerat Smart Microship som skickar ut information till enheten om hur den ska fungera i just det området (ansikte, kropp eller fötter) som du önskar rengöra med automatiskt justerad hastighet, frekvens och rengöringstid. Smart Microship-teknologi gör också att borsthuvudet kan spara hur många minuter det använts för att sedan kunna meddela användaren när borsthuvudet har använts den rekommenderade tiden och det är dags att byta ut det. Clarisonic rekommenderar att borsthuvudet byts ut efter 3 månader när det används 2 gånger om dagen.

Smart Profile har gjorts om och har fått ett nytt utseende samt ny känsla som visuellt visar hastighet, inställning av smart eller manuellt läge, batterinivå och när det är dags att byta borsthuvud vilket gör den lätt att använda.

Detta ingår:
 • Smart Profile Handtag
 • Smart borsthuvud för ansikte
 • Smart borsthuvud för kropp
 • Gelrengöring för ansikte, 30 ml
 • Peeling till kroppen
 • USB-laddare
Specifikationer
 • Smart Microship-teknologi.
 • Kan användas på ansikte, kropp & fötter.
 • Stängs automatiskt av efter 1 minut - du kan dock ställa in T-timern på 2 minuter vid behov.
 • Ladda alltid din Clarisonic 24 timmar innan första användning.
 • Smart Profile kan användas med alla Clarisonic borsthuvuden.
Effektivare

Clarisonic System Smart Profile har en turbo-funktion vilket gör det möjligt för dig som användare att tillfälligt och när som helst öka kraften, oavsett vilken hastighet du valt, för att uppnå en mer målinriktad rengöring var som helst på huden och var som helst i rengöringsrutinen - detta genom att hålla in turboknappen. Denna funktion rekommenderas främst att användas på kroppen. Den har även förlängd batterilivslängd för ökad användningstid mellan laddningarna.

Borsthuvuden

Om du använder din Smart Profile tillsammans med ett standardborsthuvud så fungerar den som vanligt, svänger 300 gånger per sekund och rengör din hud 6 gånger bättre än manuell rengöring. Du har 4 hastigheter att välja mellan - använd hastighet 3 och 4 vid behov, ej dagligen.

Om du använder din Smart Profile tillsammans med ett smart-borsthuvud rengör du din hud 11 gånger bättre än med manuell rengöring, detta då den är autojusterad och använder rätt frekvens på rätt ställe på huden. Detta betyder att du inte kan ställa in hastigheten, utan detta ställs in automatiskt. Du kan dock ställa in standardinställningen om det är så att du vill styra hastigheterna själv.

Användning

Applicera först din valda rengöringsprodukt på ansiktsborsten och rengör sedan genom att göra lätta, cirkulära rörelser över din hud.

Tryck på knappen on/off för att sätta på din Clarisonic. Applicera din rengöringsprodukt på borsten och börja sedan med att rengöra din panna i 20 sekunder. Gör cirkulära rörelser tills det att handtaget vibrerar i din hand. Flytta sedan din Clarisonic till din näsa och haka och fortsätt med de cirkulära rörelserna i 20 sekunder till, tills handtaget vibrerar igen.

Rengör sedan ena kinden i 10 sekunder, efter 10 sekunder vibrerar handtaget till igen och då övergår du till den andra kinden i 10 sekunder. Efter sammanlagt 1 minut stänger din Clarisonic av sig automatiskt och du är klar med din rengöring. Du kan dock ställa in så att T-timern är på 2 minuter istället vid behov.

Artikelnummer: ELEVEN47019

Upptäck mer som Clarisonic System Smart Profile, White

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.