Clinique
Clinique Sonic System

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Purifying Cleansing Brush
Kampanj

Köp två valfria produkter från Clinique och få en Clarifying Lotion 2 på köpet, värde 230 kr. 

Passar ihop med
Beskrivning

Clinique Sonic vibrerande rengöringsborste rengör huden effektivt men skonsamt. Systemet är utvecklat av hudläkare, i samarbete med schweiziska ingengörer för att rengöra din hud bättre och där du har mest behov av det. 1 minut, 2 gånger om dagen. Till alla hudtyper.

Rengöringsborsten tar bort makeup, orenheter, fett och smuts och ger en helt ren, klar och fräsch hud med mindre porer. Huden känns mjukare, ser mer strålande ut och blir mer mottaglig för efterföljande hudvård.

 • Det sneda borsthuvudet säkrar djuprengöring av T-zonen: panna, haka & näsa.

 • De vita stråna säkrar en skonsam rengöring av känsligare områden i ansiktet så som kinderna.

 • Rengöringsborsten är vattentät och kan användas i badet.

 • Batteriet kan användas i upp till 3 timmar (180 minuter), när det är helt uppladdat.

Användning
 1. Rekommenderad rengöringstid med Clinique Sonic System vibrerande rengöringsborste är upp till 1 minut. Använd inte rengöringsborsten runt ögonen.

 2. Din hudtyp och den rengöringsprodukt som du använder avgör hur ofta du ska använda din rengöringsborste. Clinique rekommenderar att du börjar med 30 sekunder en gång om dagen.

 3. När din hud har vant sig vid rutinen kan du öka till 1 minut, två gånger om dagen. Hitta den rutin som passar bäst för din hud.

 4. Ta bort ögonmakeup, innan du använder rengöringsborsten.

 5. Applicera den rengöringsprodukt som passar din hudtyp på fuktad hud eller direkt på fuktat borsthuvud. Om du rengör med ett torrt borsthuvud kan det medföra hudirritationer.

 6. För att få ut optimalt av de två olika borststråna: massera i cirkulära rörelser på kinderna med de vita stråna.

 7. För att rengöra T-zonen vrids borsthuvudet så att de gröna stråna används, och borsthuvudet vänds upp och ner. Undvik ögonområdet.

 8. Rengöringsborsten arbetar bäst om du låter den glida lätt över huden, utan att pressa mot huden.

 9. Massera ca 5 sekunder var på panna, näsa och haka och 15 sekunder totalt på båda kinderna, så att du totalt använder 30 sekunder för att rengöra ansiktet.

 10. När du ökar tiden till 1 minut, dubblar du rengöringstiden på varje ansiktsområde.

 11. Tryck på knappen för att stänga av rengöringsborsten. Borsten slutar automatiskt efter 30 sekunder. För att starta din rengöringsborse så trycker du på knappen igen.

 12. Rengör borsthuvudet noggrant efter användning. Skaka av resterande vatten och låt borststråna lufttorka. Rengör baksidan av borsthuvudet och handtaget minst en gång i veckan. Applicera sedan din fuktighetscreme.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.