Elizabeth Arden PRO
Gentle Facial Cleanser

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 180 ml
Beskrivning

En mild med effektiv ansiktsrengöring berikad med både AHA- och BHA-syror som ger lätt exfolierande effekt vilket ger mer återfuktad och slät hud med massor av lyster. En grundlig rengöring för dig med normal/torr samt lite känslig hud.

Nyckelingredienser
  • Mjölksyra (AHA)

  • Salicylsyra (BHA)

Innehåll: 180 ml

Användning

Applicera ett eller två pump på fuktade händer, och massera varsamt in över hela ansiktet. Skölj grundligt med ljummet vatten och badda huden torr. Använd en eller två gånger per dag eller enligt rekommendation från din hudterapeut.

Tips: Gör gärna en dubbel rengöring på kvällen med någon av rengöringsprodukterna från Elizabeth Arden PRO. Den första rengöringen avlägsnar föroreningar, makeup och smuts från hudytan. Den andra rengöringen rengör själva huden på djupet med hjälp av skonsam exfoliering och gör den mjuk, jämn och med förnyad lyster.

Upptäck mer som Gentle Facial Cleanser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product