Foreo
Luna 2

(17 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Sensitive Skin
Beskrivning

LUNA™ 2 for Sensitive Skin är en innovativ hudvårdsprodukt som med sin optimerade design att skapa en djupare och mer effektiv rengöring för den känsliga hudtypen. LUNA™ 2 har 8000 T-Sonic™ pulseringar vilket ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt tar bort smuts och olja från huden. Borstens har en anti-aging-funktion som hjälper till att gör fina linjer och rynkor mindre synliga och gör att huden ser fastare ut.

LUNA™ 2 for Sensitive Skin har tunnare silikon-pluppar för en mildare rengöring med ett område med tjockare pluppar mot toppen av produkten. Detta gör att du får en djupare, mer precis rengöringen runt näsa, öron och hårfäste. Baksidan har mjukt vågformat silikon, tätt packade för att minimera slitage på den känsliga huden. Har du känslig hy bör du använda baksidan av produkten, har du normal hud kan du använda framsidan.

Varför ska jag välja LUNA™ 2?

LUNA™ 2 är en uppdaterad och förbättrad version av originalet LUNA™. Har du en känslig hy i behov av djupgående rengöring samtidigt som huden kan nyttja borstens anti-age egenskaper så är LUNA™ 2 perfekt för dig. Denna rengöringsborste har 26% länge silikontoppar än originalet, detta ger den mer flexibilitet när den kommer i kontakt med huden. Den har också 36% tjockare silikon, vilket gör den bekvämare att hålla i samt att den känns mjukare och lenare mot huden.

FOREO LUNA™ 2 for Sensitive Skin når hudens konturer på ett bättre sätt genom att kunna böja sig 20 grader längre, och med en 2 gånger så kraftfull motor som ger 8000 pulseringar per minut för att på ett effektivt lösa upp orenheter och smuts från porerna samt ge en anti-age effekt.

Specifikationer

  • Färg: ljuslila.

  • Den ultrahygieniska silikonborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar.

  • LUNA™ 2 finns i fyra olika modeller anpassade till alla hudtyper.

  • För normal/känslig hud.

  • Laddare medföljer.

  • Instruktioner & äkthetskort medföljer.

  • Upp till 450 användningar per full laddning.

  • Mjukt silikon.

  • 100% vattentät.

  • 2 års garanti.

Användning

Steg 1: Applicera din vanliga rengöringsprodukt.

Steg 2: Blöt LUNA™ 2 och aktivera rengöringsläget.

Steg 3: Massera in rengöringen i ansiktet med LUNA™ 2 i rengöringsläget under 1 minut.

Steg 4: Tvätta av och torka ansiktet och applicera valfri hudvårdsprodukt.

Steg 5: Aktivera anti-aging-läget på LUNA™ 2. Håll anti-aging-ytan på borsten i 1 minut mot de områden där rynkorna ofta uppträder.

Upprepa steg 2: Svep produkten återigen över kinderna. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av apparaten, och skölj ansiktet. Denna rutin bör ta 1 minut.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt