Foreo
Luna 2

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 359 kr

1436 kr 1795 kr

Du sparar 359 kr

1436 kr 1795 kr

Variant : Combination Skin
Beskrivning

LUNA™ 2 for Combination Skin är en innovativ hudvårdsprodukt som med sin optimerade design att skapa en djupare och mer effektiv rengöring. Produkten har 8000 T-Sonic™ pulseringar vilket ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt tar bort smuts och olja från huden. Borstens har en anti-aging-funktion som hjälper till att gör fina linjer och rynkor mindre synliga och gör att huden ser fastare ut.

LUNA™ 2 for Combination är upp till 80% täckt med tunnare silikon-pluppar för en mild rengöring, med ytterligare 2 vågor av tjockare beröringspunkter för starkare rengöring av oljiga partier. Rikta rengöringen runt näsa, öron och hårfäste med toppen av produkten.

Varför bör jag använda FOREO LUNA™ 2 for Combination Skin?

Om du är ute efter en djupgående rengöring som avlägsnar all smuts och alla orenheter du har på huden samtidigt som du kan förebygga anti-age, samt har kombinerad hud så är LUNA™ 2 for Combination Skin precis perfekt för dig.

Genom att applicera din ansiktsrengöring över ansiktet, blöta din LUNA™ 2 och sätta igång rengöringsmode på den så kommer den med sina 8000 pulseringar och extra långa silikontoppar att effektivt avlägsna alla typer av orenheter du har i ansiktet och lösa upp tilltäppta porer, på ett 35% mer hygieniskt sätt än vanliga nylonborstar och mycket mer effektivt än om du bara använder händerna. Samtidigt som den rengör ger den också som en massage, vilket kan vara väldigt skönt och avslappnande. Den är dessutom 100% vattentät, så du kan använda den i duschen eller badet också.

På baksidan av LUNA™ 2 for Combination Skin anti-age-läget, som du använder på de områden där du upplever att du har rynkor eller där rynkor vanligtvis förekommer.

Specifikationer

  • Färg: ljusblå.

  • Den ultrahygieniska silikonborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar.

  • LUNA™ 2 finns i fyra olika modeller anpassade till alla hudtyper.

  • För kombinerad hud.

  • Laddare medföljer.

  • Instruktioner & äkthetskort medföljer.

  • Upp till 450 användningar per full laddning.

  • Mjukt silikon.

  • 100% vattentät.

  • 2 års garanti.

Användning

Steg 1: Applicera din vanliga rengöringsprodukt.

Steg 2: Blöt LUNA™ 2 och aktivera rengöringsläget.

Steg 3: Massera in rengöringen i ansiktet med LUNA™ 2 i rengöringsläget under 1 minut.

Steg 4: Tvätta av och torka ansiktet och applicera valfri hudvårdsprodukt.

Steg 5: Aktivera anti-aging-läget på LUNA™ 2. Håll anti-aging-ytan på borsten i 1 minut mot de områden där rynkorna ofta uppträder.

Upprepa steg 2: Svep produkten återigen över kinderna. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av apparaten, och skölj ansiktet. Denna rutin bör ta 1 minut.

FOREO LUNA 2 for Combination Skin

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product