Foreo
Luna Mini

(6 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant : Petal Pink
Beskrivning

Ett helt revolutionerande hudvårdskoncept! FOREO LUNA™ Mini är den första T-Sonic™ ansiktsrengöringsborsten och rengör effektivt din hud med hjälp av hygieniska silikonknoppar och pulserande rörelser - för en mjuk, len och ren hud! Rengöring har aldrig känts såhär behaglig!

LUNA™ Mini, Petal Pink teknologi erbjuder en djup men skonsam rengöring som effektivt tar bort döda hudceller och framhäver en jämnare, finare hudton med massor av lyster! Vid regelbunden användning hjälper den även din hud att reducera och förebygga ålderstecken, för att ge din hud ett mer ungdomligt utseende. Den tar enkelt bort orenheter, smuts, överflöd av olja och makeup-rester, mer noggrant än när du endast rengör med händerna. Den hjälper även till att öka blodcirkulationen i din hud vilket omedelbart gör din hud naturligt strålande.

Din hud känns mjuk, len och fräsch med härlig lyster. Med pulserande rörelser och mjuka silikonknoppar ger den dig möjligheten att förbättra din dagliga rengöring med din rengöringskräm och låter din hud andas.

Mångsidig!

Då LUNA™ Mini har tre zoner kan du enkelt välja vilken del som passar dig bäst. Med de tunna silikonknopparna på ena sidan kan du varsamt rengöra din känsliga eller torra hud utan att störa fuktbalansen. De tjockare silikonknopparna på toppen gör det enkelt att komma åt svårare, hårdare områden som tillexempel runt näsan. Sist är motsatta sidan, som endast har tjockare knoppar som kanaliserar pulsationer mer direkt för att rengöra och fräscha upp oljigare hud.

  • 100% Vattentät.

  • Mjukt silikon.

  • Upp till 300 användningar per full laddning.

  • USB-laddare medföljer.

  • 2 års garanti.

FOREO LUNA Mini, Petal Pink

Användning

Steg 1: Ta bort eventuellt smink först, fukta sedan din hud och applicera din vanliga rengöring. Fukta sedan LUNA™ Mini.

Steg 2: Du sätter på LUNA™ Mini genom att trycka på knappen i mitten, börja med att med varsamma svep dra produkten i uppåtrörelser på kinderna, från hakan.

Steg 3: Börja sedan från mitten av pannan och svep den varsamt utåt på båda sidorna.

Steg 4: Svep sedan rengöringsborsten upp och ned på näsan, och utåt från näsvingarna.

Steg 5: Tryck sedan på knappen igen för att aktivera LUNA™ Minis low-frequency cleansing mode, och svep under ögonen.

Upprepa steg 2: Svep sedan rengöringsborsten igen över kinderna från hakan. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av produkten, och skölj ansiktet. Denna rutin ska ta 2 minuter.

LUNA™ Mini, Petal Pink är perfekt för dig som önskar rengöra huden på djupet. I och med att den är 100% vattentät och i en kompakt design är den enkel att ha med dig överallt, plus att det går så snabbt att rengöra huden ordentligt!

Artikelnummer: 27023

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt