Foreo
LUNA Play Plus

(5 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Pearl Pink
Beskrivning

FOREO presenterar här ett storasyskon till LUNA™ Play; LUNA™ Play Plus! Som namnet avslöjar är denna variant en uppgradering av sin föregångare, fortfarande riktigt prisvärd och med ett gäng extra fördelar!

LUNA™ Play Plus är perfekt introduktion till FOREO's värd av T-sonic-baserade rengöringsapparater. Det är otroligt en effektiv produkt som smidigt och skonsamt rengör och exfolierar din hud med hjälp av sin ultrahygieniska silikondesignen med pulseringsteknologi. LUNA™ Play Plus går att använda med alla typer av vanliga ansiktsrengöringar, observera dock att korn- eller lerbaserade produkter kan skada silikonet så dessa typer av rengöringar rekommenderas ej att användas i kombination med apparaten.

Att rengöra huden med LUNA™ Play Plus ger dig en 35 gånger så hygienisk rengöring i jämförelse med en traditionell rengöringsborste. Silikon är ett icke-poröst material och samlar därför inte på sig bakterier. Designen är helt vattentät för användning även i duschen, och den lagom stora storleken gör den även perfekt smidig att ha med sig på resan. För tro oss, när du väl har testat en FOREO så kan du inte vara utan den!

  • Ultrahygienisk

  • Passar alla hudtyper

  • Skonsam & grundlig rengöring

  • Pulseringsteknologi

  • Upp till 400 användningar per batteribyte

  • 180 dagars standby om den inte används

  • Finns i flera olika färger

Storlek: 71x 65 x 38 mm, vikt 60 g

Vad är skillnaden mellan LUNA™ Play och LUNA™ Play Plus?

Den största skillnaden mellan dessa två modeller är att LUNA™ Play Plus drivs av utbytbart AAA-batteri, jämfört med LUNA™ Play som klarar av ca 100 användningar och som inte har utbytbart batteri. LUNA™ Play Plus är även större till modellen (för ett bättre grepp) och kan användas upp till hela 400 gånger per batteribyte.

En till fördel med LUNA™ Play Plus är att den har aningens mjukare silikonborst än sin föregångare vilket ger en ännu mer behaglig rengöringsstund.

Användning
  1. Applicera din vanliga rengöring på din LUNA™ Play Plus, fukta snabbt under vatten och slå på den.

  2. Använd rengöringsytan för att varsamt massera in rengöringen i ansiktet under ca 1 minut.

  3. Skölj och torka ansiktet.

Upptäck mer som LUNA Play Plus

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt