Peter Thomas Roth
Glycolic Solutions Cleanser

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 119 kr

356 kr 475 kr

Du sparar 119 kr

356 kr 475 kr

Variant : 250 ml
Kampanj

Vid köp av två valfria produkter från Peter Thomas Roth får du just nu en Pumpkin Mask 30 ml på köpet, värde 139 kr.

Passar ihop med
Peter Thomas Roth
150 gr
Beskrivning

En extraordinär ansiktsrengöring för ett extraordinärt resultat. Peter Thomas Roth 3% Glycolic Solutions Cleanser har exfolierande egenskaper och avlägsnar effektivt orenheter, makeup och överflödig olja från huden. En perfekt tillsatt dos av glykolsyra hjälper till att reducera synlighet av porer, verkar uppljusande och bidrar till en klarare hud. Syran har även fin effekt när det kommer till ojämn hudton och fina linjer.

  • 3% glykolsyra - en kemisk exfoliant som reducerar synlighet av linjer samt boostar lyster och jämnar ut hudton

  • Avlägsnar makeup och överflödig olja

  • Uppklarnande

Innehåll: 250 ml

Användning

  • Blandad, oljig och problemhud: Använd 1-2 gånger dagligen eller så ofta som möjligt.

  • Normal, torr och solskadad hud: Använd 2-3 gånger i veckan till att börja med, öka sedan till daglig användning om huden tål det.

Applicera en liten mängd på fuktig hud med fungertopparna. Jobba upp ett rikt lödder och massera varsamt över huden i ca 1 minut. Skölj noggrant med ljummet vatten och badda torrt.

Varning för solen: Denna produkt innehåller AHA-syra som ökar hudens känslighet för sol och eventuell solskada. Använd solskydd och begränsa solexponering medans du använder produkten samt en vecka efteråt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Potassium Sorbate,Phenoxyethanol,Propylene Glycol,Sodium Laureth Sulfate,Sodium Benzoate,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Chloride,Lauryl Glucoside,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Panthenol,Arginine,Allantoin,PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides,PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate,Water/Aqua/Eau

Upptäck mer som Glycolic Solutions Cleanser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.