Doll Face
Sweet Rose

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 5-in-1 Cleansing Cold Cream 47 ml
Beskrivning

Med Sweet Rose 5-in-1 Cleansing Cold Cream får du en multifunktionell rengöringsmask som i princip är allt du kan tänkas behöva för en välmående hud i en och samma produkt. Den avlägsnar dig makuep, rengör huden, ger en lätt exfoliering, återfuktar samt ger lyster. Gör din ovana till en bra vana med Sweet Rose 5-in-1 Cleansing Cold Cream, och ge din hud den omsorg den förtjänar.

En vanlig ovana som många har och som absolut påverkar hur huden mår och ser ut, är att man lägger sig på kvällen utan att ta av sin makeup. Tillsammans med talg och svett som produceras under natten bildas det lätt bakterier som på sikt kan orsaka onödiga orenheter och blemmor. Tiden är som vi alla vet inte alltid på ens sida, så gör det enkelt för dig!

  • Makeupremover

  • Rengöring

  • Återfuktare

  • Exfoliering

  • Lystergivande

  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 47 ml

Användning

Smörj krämen på torr hud med torra händer. Låt verka i ca 3 minuter och svep sedan av med en blöt rengöringsduk. Avsluta med att skölja huden med ljummet vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Cyclopentasiloxane,Phenoxyethanol,Water (Aqua),Cetearyl Alcohol,Behentrimonium Methosulfate,Hyaluronic Acid,Emulsifying Wax NF,Cocos Nucifera Oil,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Acer Saccharinum (Sugar Maple) Extract,Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil,Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Oil,Ethylhexylglycerin.,Isoamyl Laurate,Rosa Canina (Rosehip) Oil,VacciniumMyrtillus (Bilberry) Extract,SaccharumOfficinarum (Sugar Cane) Extract,Citrus AurantiumDulcis (Orange) Fruit Extract,Citrus MedicaLimonum (Lemon) Extract

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product