Filorga
Optim-Eyes

(36 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 249kr
GÅVA VID KÖP
20%
Variant : Lotion 110 ml
Kampanj

Köp valfria produkter från Elevens sortiment för minst 1199 kr. Gåvan är värd 2347 kr. ANGE KOD: ALLEL

Beskrivning

Ögonmake-up rengöring och revitaliserande serum som suddar ut trötthetstecken! Tar bort make-up, revitaliserar och stärker fransarna. Tvåfas-system berikad med ett Oleokomplex för att omedelbart ta bort all ögonmake-up, även vattenfast. Innehåller också en stimulerande peptid och proteinbooster, för att synligt minska trötthetstecken i ögonområdet och stärka fransarna. Stärker ögonfransarna genom ett tvåfas system med Oleo-clean komplex: Den oljiga fasen innehåller en mild rengöring som omedelbart avlägsnar alla spår av makeup, även vattenfast. 

Skönhetstips! Massera in Optim-Eyes Lotion i ögonfransarna från roten och arbeta dig ut till toppen, för att stärka ögonfransarna. 

Använd morgon och/eller kväll. Skaka flaskan ordentligt innan användning. Applicera lagom mängd produkt på en bomullsrondell och applicera på torr hud. Upprepa tills bomullspadsen förblir rena. Badda sedan försiktigt med fingertopparna runt ögonkonturen för att säkerställa att serumet absorberas väl av huden. Skölj ej av.

Artikelnummer: 39654

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt