Lumene
Herkkä

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Gentle Eye & Lip Makeup Remover 100 ml
Beskrivning

Denna ögon- och läppmakeupremover är perfekt till dig som t.ex har en känslig hud, men även till dig med kontaktlinser och/eller lösögonfransar. Gentle Eye & Lip Makeup Remover är otroligt skonsam och är snäll mot huden. Den är helt olje- och doftfri, och löser snabbt upp ögon- och läppmakeup utan att orsaka irritation.

  • Formulerad utan parabener, formaldehydfrigörare, sulfater, mineralolja och doftämnen

  • Innehåller 92% naturliga ingredienser

Innehåll: 100 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Aqua (Water),Glycerin,Butylene Glycol,Polysorbate 20,Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Sodium Hydroxide,Disodium Phosphate,Allantoin,Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract,Propanediol,Poloxamer 184,Sodium Phosphate.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product